top of page
Geektime Accel 1.jpg

Geektime Accel

לקוח

גיקטיים

התפקיד שלי

UX, Research, UI

לינק לפרויקט

 אתר האקסלרטורים הישראלי 
אקסלרטורים, או בשם העברי תוכניות האצה, מציעים ליווי ותמיכה בדרך הפתלתלה של הקמת חברה טכנולוגית, הדרכה והכוונה בצמתים הרבים שבהם עובר סטארטאפ בשאיפה להגיע למקום שבו יוכל לפרוח, להיות עצמאי ואולי גם להחזיר חזרה לקהילה. חלק מהתוכניות מקדמות תחומי פעילות שחשובים להן, חלקן שואפות לפתח סטארטאפים בשלבים מסוימים ואחרות מתמקדות בקשרים הייחודים או בערך המקצועי שהן יכולות לספק. הרבה סטארטאפיסטים רוצים להגיע לתוכניות הללו, אך לא מכירים את כולן ולא יודעים מהי התוכנית שתהיה הכי יעילה עבורם. 

 מה היה בגיקטיים לפני 
בגיקטיים אספו את כל הידע על תוכניות ההאצה בישראל כבר ב2014, והנתונים התפרסמו בפורמט של פוסט אחד ארוך מאוד שכלל למעלה מ70 תוכניות. רבים נכנסו לפוסט הזה ובילו בו בממוצע בין 3-7 דקות. בגיקטיים הבינו שהקוראים צמאים למידע הזה, אבל גם שיהיה להם קשה להתמקד ולמצוא ברשימה הארוכה את המידע הכי רלוונטי להם. המסקנה היתה ברורה - צריך לאנדקס את המידע הארוך שבפוסט. ולהנגיש בצורה ברורה לסטארטפיסט.

הבעיה: הפוסט היה ארוך מאוד, וקשה לסטארטאפסטים לחלץ ממנו איזה אקסלרטור מתאים להם.

 הפתרון: אתר גיקטיים אקסל 
בשלב זה אני כבר הייתי חלק מהצוות שכלל מנהל מוצר, איש איסוף נתונים, אשת תוכן ומפתח שיצטרף בסוף ואותי (מאפיינת ומעצבת) - שיתוף הפעולה של כולם ועבודת הצוות הביאו לתוצאה הסופית המוצלחת. המטרה היתה לעזור לסטארטאפיסטים למצוא את האקסלרטור הנכון ביותר עבורם בקלות ובמהירות. כלומר: להפוך את פוסט האקסלרטורים הנוכחי של גיקטיים לאתר נוח ופשוט עם מידע מאונדקס וברור. לאחר תהליך איפיון ארוך, הגענו לאתר יחד עם מנהל המוצר, הגענו לאתר דסקטופ עם התאמה למובייל שמקצר משמעותית את זמן החיפוש והפילטור וקיבל פידבקים מעולים.
 

את הפרוייקט במלואו ניתן לראות כאן 

Geektime Accel Desktop 1.jpg
Geektime Accel Desktop 2.jpg
Geektime Accel Desktop 3.jpg
Geektime Accel Mobile - 4.jpg
Geektime Accel Mobile - 2.jpg
Geektime Accel Mobile - 3.jpg
Geektime Accel Mobile - 1.jpg
Geektime Accel Desktop 6.jpg
Geektime Accel 2.jpg

הכי כדאי פשוט לראות את הפרוייקט עצמו כאן 

bottom of page